Търсене

Ние сме бранд, вкоренен в актуалната
улична култура.

Sfashion view 1
Sfashion view 2
Logo

Нашата история

Нашата основна мисия и цел е да задоволим потребностите и изискванията на своите клиенти като предлагаме качествени услуги на конкурентни цени. Ние  залагаме на откритост в отношенията и лоялност към всеки наш клиент. За нас най – голямото богатство са доволните клиенти, затова постоянно модернизираме своята технологична база и разширяваме продуктовата гама и услугите, които предлагаме.

СЪЗДАВАНЕ: 2021 2 МАГАЗИНА ДОСТАВЯМЕ НАЦИОНАЛНО

Нашите бъдещи планове са да продължим да се развиваме и усъвършенстваме неуморно и непрестанно, за да можем все така успешно да задоволяваме всички изисквания на своите клиенти и партньори от страната и чужбина.

Магазин Sfashion
„Най – прекият път не винаги е и най – правилния”. Ние избрахме да вървим по правилния път, без значение колко каменист и стръмен е той. И успяваме. Успяваме въпреки кризата, въпреки трудностите, въпреки себе си дори. Защото знаем, че за да успеем, трябва да работим здраво и упорито и да се справим с всички трудности, които ни дебнат от всякъде.

Ние сме стъпили здраво на земята и следваме своя път неотклонно, защото сме истински. Извоювали сме си правото да бъдем силни и успешни – ние просто знаем как.
Draganski signature
ул. Отец Паисий 2, Пловдив
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercross